Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 
Новости FreshTel

Нові способи оплати послуг Freshtel
Послуги безпроводового швидкісного інтернету від Freshtel тепер можна оплатити в банкоматах ПриватБанку. Платіж можна здійснити за допомогою платіжної картки будь-якого банку. Мінімальна сума - 10 грн.

Для цього досить вибрати пункт меню "Комунальні платежі" - "ТБ і Інтернет" - "Freshtel". Гроші будуть зняті з банківської карти і зараховані на рахунок абонента.

Також користувачі Freshtel можуть скористатися сервісом клієнтського порталу easypay.ua. Сервіс дозволяє оплатити послуги за допомогою карток платіжних систем Visa і MasterCard.

Це ще дві нові зручні можливості оплати, які пропонує компанія Freshtel. Крім того, абоненти Freshtel можуть скористатися сервісами та платіжними терміналами Portmone, Приват 24, WebMoney, ОСМП, Е-Платіжка, Easy Soft, 24 Non Stop і City-Pay.


 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.