Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 
Новости МТС

Opera Mobile Store став доступнішим для абонентів МТС

З 3 квітня Абоненти МТС можуть купувати додатки в Opera Mobile Store без використання кредитних карт чи реєстрації, оплачуючи покупки зі своїх мобільних рахунків. Послуга під назвою Opera Mobile Store доступна для всіх абонентів, які використовують інтернет у своїх мобільних пристроях на платформі Android, BlackBerry, Windows Mobile, Symbian або Java.

За адресою apps.opera.com користувачам доступно понад 80 тисяч ігор і додатків, 70% яких безкоштовні для скачування. Серед них є популярні програми, як українських розробників, так і хіти всесвітньо відомих виробників – Angry Birds, Cut the Rope, Talking Tom Cat 2, «Льодовиковий період 4», «Весела ферма 2» та інші.

МТС пропонує своїм абонентам оптимальний варіант використання нової послуги Opera Mobile Store: покупка одиничних додатків, вартість яких, в залежності від обраного додатка, коливається в діапазоні від 1 до 30 грн.

Для покупки додатків необхідно зайти на apps.opera.com з мобільного телефону, вибрати потрібний жанр або знайти конкретний додаток за допомогою поля «Пошук». Вибравши вподобаний додаток, натиснути кнопку «Купити», після чого додаток стане доступний для завантаження.

Всі тарифи у даному релізі вказані з урахуванням ПДВ, без ПФ.


 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.