Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 
Страховые компании     Страховая компания Згода
Згода

Згода


Сайт компании: www.skzgoda.com.ua

ЗАТ «СК «ЗГОДА» є універсальною страховою компанією із перспективою розвитку регіональної структури, яка має спектр ліцензій на страхування і захист фізичних і юридичних осіб від майнових, фінансових (комерційних), кредитно – інвестиційних ризиків і страхування всіх видів відповідальності.
На страховому ринку СК «ЗГОДА» працює з 2006 року. За час існування компанія зарекомендувала себе, як надійна та відповідальна страхова компанія, рівень надання послуг якої відповідає європейським стандартам якості і розвитку.

ЗАТ СК «ЗГОДА» має професійну команду фахівців, які протягом багатьох років працюють в страхуванні. На момент заснування, статутний фонд ЗАТ СК «ЗГОДА» складав 8 млн. грн. На даний момент іде процес збільшення статутного фонду компанії до 58 000 000 грн. Компанія має 6 ліцензій на здійснення добровільних видів страхування. У першому кварталі 2008 року буде збільшено кількість ліцензій до 13 шт.
 
Налагоджені партнерські стосунки з провідними банками України, та отримана акредитація в ВАТ «Кредобанк», ВАТ СКБ «Дністер», «БТА Банку», ВАТ «Укргазбанк», ВАТ «Мега-банк». Нашими партнерами у сфері перестрахування є : Vienna isuarance Group (СК «Княжа»), AXA («Український Страховий Альянс»), ЗАТ СК «АРМА», ЗАТ СК «РЕНЕСАНС», ВАТ СК «Універсальна» та інші.
 
 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.