Столичні гурмани вже оцінили кухню «Фортеці» від шефа-кухаря Тетяни Тимченко, як одну з кращих в Києві. З 19 жовтня маестро «Фортеці» запрошує на дегустацію більш ніж на 20% оновленого меню ресторану. До Вашої уваги цитати з нових кулінарних шедеврів:ГАРЯЧА ЗАКУСКА
Морепродукти в пряному маринаді:
Креветка гігантська тигрова, мідії королівські в панцирі,
бебі – восьминіг, морський гребінець, кальмар, каракатиця
ГАРЯЧІ СТРАВИ
Філе палтуса з овочевим жюльєному млинцях
Філе сі-баса з горіховим маслом на запеченому сирі
Вугор у медово-соєвій глазурі
Білий амур у пряних травах
Філе карпа на решітці
Перепілки на шампурі
Рулька свинна копчена з гарніром
Медальйони з свинячої вирізки з в’яленими томатами та запеченими баклажанами
Печінка теляча смажена під соусом «Конфі» з картопляно - овочевим пюре
Телячі реберця, запечені з овочами
ДЕСЕРТИ
Фруктовий салат під соусом манго. Подається у кошику з тіста Туліпе
Штрудель з маком, ізюмом, черносливом, медом та горіхами
Тістечко вишнево-шоколадне на гарячому білому шоколаді
Торт сирне суфле під теплим ягідним соусом
Половинки яблук запечені в тісті «Філо» з медом, горіхами та корицею