Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 

Акция   
Дисконт действует
с 21.03.2013
«FreshNight Необмежений» безкоштовно!

Підключай послугу «FreshNight Необмежений» та отримуй безлімітний трафік щоночі!

Умови Акції:

Період дії Акції 21.03.13 по 30.06.13 включно.
Підключитись до послуги можливо у відповідності з «Правилами підключення та користування Послугою» на Порталі абонента у розділі «Послуги та тарифи», підрозділ Послуги.
В період дії Акції додаткова послуга FreshNight Необмежений діє безкоштовно. Тобто, якщо ви підключите послугу в цей період, за умови оплати відповідного тарифу, то отримаєте безкоштовно необмежений трафік в нічний час з 00.30 до 8.30.
При зміні тарифу, умови Акції анулюються, якщо з новим тарифом послуга недоступна, або якщо сума на рахунку абонента недостатня для оплати тарифу. Для оновлення участі в Акції необхідно повторно замовити послугу на відповідному тарифі в період дії Акції.
Послуга починає діяти на акційних умовах в ніч з 00.30 до 8.30 після підключення на Порталі абонента та діє щоночі до завершення оплаченого періоду дії тарифу.
З активною опцією «Автоподовження», послуга продовжує діяти на наступний період.
Якщо опція «Автоподовження» не була відключена самостійно, після періоду дії Акції, послуга FreshNight Необмежений автоматично продовжується за наявності достатньої суми коштів для оплати тарифу та послуги на наступний період, згідно Правил підключення та користування послугою “FreshNight Необмежений”. Вартість послуги становить 59 грн. 70 коп. на місяць (повний оплачений період дії тарифу).
Для існуючих абонентів, що підключили послугу до початку Акції, тобто до 21.03.13, акційні умови почнуть діяти після наступного замовлення послуги або автоподовження послуги у новому періоду дії тарифу.
Тарифи вказані з урахуванням ПДВ станом на 21.03.13.та можуть бути змінені Оператором у відповідності з законодавством.
Детальніше про послугу FreshNight Необмежений дізнайтесь на сайті freshtel.ua та на Порталі абонента.

«FreshNight Необмежений» безкоштовно!


Тип дисконта: Акция
Дисконт предоставляет: FreshTel

FreshTel: другие распродажи, скидки, акции


Акция   
Дисконт действует
с 01.03.2013

Нові абоненти, які придбають стартовий комплект FreshTel та підключаться на умовах контракту або передоплати, мають можливість отримати вдвічі більше трафіку щомісяця протягом цілого року разом з о... подробнее >>>

Акція «Вдвічі більше – весна 2013»



Акция   
Дисконт действует
с 22.04.2013

Умови акційного тарифу FreshLight

подробнее >>>
Акційний тариф FreshLight



Акция   
Дисконт действует
с 01.03.2013
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.