Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 
TIMEBAR

TIMEBAR, г. Киев, Караван, Луговая, 12

Прекрасне почуття стилю і вміння цінувати час — невід’ємні якості сучасної людини. Саме тому на сьогоднішній день дизайнерські годинники можна сміливо назвати ідеальним аксесуаром.

Мережа магазинів годинників TIMEBAR пропонує широкий вибір модних моделей на будь-який смак. Тут представлена продукція таких відомих брендів, як GUESS, Claude Bernard, Casio, Orient, Tissot, Gc, Morgan, DIESEL, FOSSIL, 33 ELEMENT, РФС, Нестеров, а також Disney by RFS і багатьох інших. TIMEBAR є ексклюзивним дистриб’ютором годинників світових fashion-брендів на території України. А це означає, що в мережі магазинів гарантовано можна знайти не тільки моделі з самих останніх колекцій, а й ексклюзивні, а також лімітовані версії годинників. Крім того, здійснюючи покупки в TIMEBAR, Ви завжди можете бути впевнені в якості та оригінальності представлених товарів.

В магазинах мережі працюють досвідчені продавці-консультанти із спеціальною профільною освітою, які завжди готові допомогти з правильним вибором.

Купуючи годинник в магазині TIMEBAR, Ви автоматично стаєте учасником клубу поціновувачів годинників Timebar Club і володарем бонусів або фірмових подарунків.
TIMEBAR
Адрес: г. Киев, Караван, Луговая, 12,
Телефон: 068 308 4503

 

 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.