Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 
Новости METRO / Метро

МЕТРО Кеш енд Кері Україна відкриває оновлену «МЕТРО Базу» у Кременчуці

Кременчук, 21 січня 2015 р. – Німецький інвестор продовжує посилювати свої позиції на ринку України, відкриваючи оновлений центр оптової торгівлі «МЕТРО База» в Кременчуці у реконструйованому приміщенні за новою адресою.

Оновлений центр оптової торгівлі «МЕТРО База» відкрився у Кременчуці у реконструйованому приміщенні за адресою вул. Київська, 3. Відтепер «МЕТРО База» розташовується у центральній частині міста на одній з найбільших міських транспортних артерій, що поєднує Кременчук з Києвом та Полтавою. На орендованій площі у понад 800 м. кв. магазин пропонує більш ніж 2 000 найменувань продовольчих та непродовольчих товарів. До асортименту «МЕТРО Бази» увійшла саме та продукція, яка необхідна для успішного ведення бізнесу представників готельно-ресторанного бізнесу, дрібно-роздрібної торгівлі, компаній та офісів, а саме: продовольчі товари тривалого терміну зберігання, м’ясні делікатеси, фрукти та овочі, алкогольні та безалкогольні напої провідних українських та іноземних виробників. У магазині представлений широкий вибір товарів власних торгових марок METRO, що коштують до 20% дешевше аналогічних продуктів відомих брендів.

«МЕТРО База» пропонує традиційно низькі оптові ціни. Магазин має подовжені години роботи з 8.00 до 20.00 з понеділка по п’ятницю, та з 8.00 до 18.00 - у суботу, а команда кваліфікованих та професійних співробітників як завжди піклуватиметься про те, щоб клієнту було зручно робити закупівлі. Ефективна система транспортування та контролю якості гарантує свіжість та безпечність продукції.
Клієнти магазину можуть долучитися до програми лояльності «METРO Бонус». Участь в програмі лояльності дозволяє клієнтам компанії накопичувати бонуси з кожною покупкою за простою та зрозумілою схемою та вже на наступний день обмінювати їх на суттєві знижки в торговельних центрах METRO.

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» як велика міжнародна компанія підтримує прагнення українців модернізувати країну. Ми впроваджуємо в Україні передовий міжнародний досвід, надаючи нашим клієнтам послуги європейського рівня якості. Наша компанія вже інвестувала в українську економіку понад 550 млн. євро. Наразі ми розпочали новий етап розвитку компанії та прийняли рішення спрямувати інвестиції в модернізацію наших торговельних центрів та «МЕТРО Баз» . Таким чином, ми суттєво покращимо можливості для поновлення розвитку малого та середнього бізнесу в Україні. Цей план є частиною довгострокової стратегії METRO GROUP щодо посилення своїх позицій на ринку України», - коментує Юлія Пилипенко, директор з продажу "МЕТРО Кеш енд Кері Україна".

З моменту виходу на ринок України в 2003 році METRO Cash & Carry відкрила 27 класичних магазинів: чотири в Києві, три в Одесі, два у Донецьку, Дніпропетровську, Одесі, Харкові та Львові, по одному у Луганську, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Макіївці, Маріуполі та Житомирі; та 4 «METRO бази»: в Кременчуці, Кіровограді, Тернополі та Луцьку. За понад 11 років діяльності в Україні METRO Cash & Carry інвестувала в національну економіку 550 млн. євро. 



 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.