Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 
Новости Дрим Таун 1 линия / Dream Town

CARLO PAZOLINI ПРЕЗЕНТУЄ КОЛЕКЦІЮ SPRING.SUMMER 2016
Пристрасна людська натура та азартне прагнення до пригод лягли в основу колекції Carlo Pazolini Spring.Summer 2016. Креативний директор бренду Лi Вуд надихався безкрайніми пісчаними дюнами та яскравими вогнями міста вночi, створюючи моделі взуття з легким флером стилю сафарі. У новій колекції екзотичні мотиви пустелі поєднуються з естетикою ар-деко, характерною для перших у світі хмарочосів і мегаполісів. Незмінно високу якість і гармонійне використання класики та зигзагоподібних принтів, знакових для Carlo Pazolini, роблять нову колекцію бренду актуальною і, як завжди, стильною.

Концептуальна елегантність Carlo Pazolini та екзотична велич пустелі поєдналися в колекції Spring.Summer 2016, стилізованої під унікальний світ піщаного ландшафту. Для створення атмосфери, гідної Сахари, дизайнери бренду використовували декоративний принт шкіри пітона, ефект набірних шкіряних пiдборiв у відтінках сухої деревени і солом'яну обтяжку вишуканих танкеток. Поряд з витонченими босоніжками на підборах, в колекції досить комфортного взуття, в якому можна бороздити як безмовні простори пустелі, так і підкорювати міські джунглі: з цим допоможуть зручні сліпони і балетки, а також стильні кросівки.

Після підкорення пустелі, шанувальники Carlo Pazolini вирушають у велике місто з його буйними фарбами, шаленим ритмом життя і неповторним драйвом. Практичність і прогресивність втілюються в металізованих декоративних елементах та поєднанні яскравих і стриманих кольорів у взутті. У центрі колекції - елегантні туфлі-човники з гострими носками і моделі «Мері Джейн» на товстих стійких пiдборах з кокетливими ремінцями. Доповнять образ лаконічні сумочки з бежевої та чорної шкіри з графічним тисненням, а шанувальницям вишуканого стилю ар-деко напевно припадуть до смаку однотонні клатчі з жорстким каркасом, прикрашені тонким ланцюжком і застібками з золотистого металу.

У чоловічій колекції Carlo Pazolini сезону Spring.Summer 2016 представлені моделі на всі випадки життя: для пустельних сафарі, неквапливих прогулянок мiстом та офіційних вечерь. Міські денді в цьому сезоні будуть красуватися в класичних оксфордах , які представлені і в чорному кольорі, і в світлих «літніх» відтінках. Для активних днів відмінним вибiром стануть демократичні лофери зі шкіри та текстилю, зручні сліпони з контрастною шнурівкою та легкі мокасини в стильній кольоровій гамі.

***
Carlo Pazolini - один зі світових лідерів з виробництва і продажу взуття та аксесуарів класу accessible luxury. Більше 250 фірмових магазинів Carlo Pazolini розташованих в Україні, Росії, Італії, Америці, Великобританії та Китаю, а також у країнах Східної та Південно-Східної Європи. Компанія випускає продукцію під двома торговими марками: Carlo Pazolini® і Carlo Pazolini Couture®.


 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.