Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 
Новости Гулливер / Gulliver

Пляжна колекція французького бренду Aubade
НАВКОЛОСВІТНЯ ПОДОРОЖ

Зважитися на прогулянку дикими тропіками, втекти на край світу з коханим, стрибнути в безодню океану зі скелястої кручі та злетіти на водному парашуті до небес — цього літа героїня Aubade втілює мрії і здійснює бажаний tour du monde. Від безлюдних пляжів на островах Французької Полінезії до прихованого на мапі фамільного шато — літня колекція Aubade відкриває мандрівниці увесь світ!

Втекти від міської метушні, ховаючись серед екзотичних квітів та рослин: принти незвіданих джунглів на купальниках, парео та туніці Summer Lounge відтворюють таємничу атмосферу тропічного лісу. Зображення стрілиці, квіток рамбутана, бутонів альпінії та парост кокосових пальм розбурхують уяву і влаштовують довгоочікуваний релакс після шуму мегаполісу.

Біля басейну у сімейному маєтку або у шезлонгу на березі океану – томитися під палючим сонцем набагато приємніше у купальнику Glam Coctail. Плавні лінії, спокусливе декольте та витончене драпірування – класичне бікіні, трикіні, бра з трикутними чашками та бріфами створюють п’янкий образ, наче хмільний коктейль.

Стрибки у воду з корми лайнера, пристрасне танго та сходження яскравими стежками в Альпи Верхнього Провансу – лінія Ocean Bow має спеціальну конструкцію бандо, яка підтримує бюст під час активних рухів. Елемент tissage – декоративне плетіння, що прикрашає роздільні та суцільні купальники, імітує морський вузол та символізує міцність почуттів. Союз з обранцем, як і мусінг, зав’язується раз і назавжди!

Зустріти вогні заходу сонця у пустелі Кіліманджаро або світанок на Балі – вибір маршруту не стане перешкодою. Два види забарвлення у лінії Exotic Waves – це дві розважальні програми за одну відпустку. Принти у стилі печворк в помаранчевій палітрі привабливі, немов піски Африки, а фантазійні контури у блакитному відтінку нагадують корали біля мілководдя Малайського архіпелагу. Сарафани, що доповнюють лінію разом з бікіні, халтером і майо, цитують візерунки на легендарних тканинах bizarre. Розглядати майстерні орнаменти на моделях — як споглядати відблиск сонячного променя на водній гладі: цікаве дозвілля для довгоочікуваного літнього вояжу.

Залишитися на самоті з коханим на безлюдному острові, відправившись у мандрівку без купи непотрібного одягу: купальники Sexy Chill – дрес-код для відпуски тет-а-тет. Продумані виточки в пляжних костюмах підкреслять точену фігуру, а інтригуючі вирізи прикують увагу мужчини на весь vacances. Моделі кольору стиглих оливок відтіняють засмагу оксамитової шкіри, а містична гама нуар, що нагадує нічний небосхил, вказує на безмежну дівочу душу, в котрій хочеться потонути.

Всі кордони відкриті, обрії розстелені, відпустка спланована – канікули мрії пройдуть бездоганно. Лише трапитись може повний колапс: дівчині у купальнику з колекції Aubade літо 2017 складно мандрувати навколо світу, бо це світ обертається навколо неї!


 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.