Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 

Акция   
Дисконт действует
с 01.05.2010
Подарунки на "Мамину картку"

Заповни анкету, придбай акційну продукцію PAMPERS та візьми участь у спеціальному розіграші для власників "Маминої картки". Ви маєте "Мамину картку"? Значить, маєте шанс отримати спеціальні подарунки* від КОСМО!

Тільки для власників "Маминої картки": у період з 1 травня до 1 липня 2010 р. купіть 3 (три) пачки Pampers Active Baby Jumbo, заповніть анкету на сайті КОСМО або в будь-якому магазині КОСМО та станьте учасником розіграшу чудових подарунків* від КОСМО:

10 розвиваючих іграшок Chicco (загальний розіграш для всіх магазинів "КОСМО", що беруть участь в Акції) 231 подарунковий сертифікат КОСМО на суму 25 гривень (у кожному магазині "КОСМО" провадиться розіграш 3-х сертифікатів) 77 передплат на журнал "Мой ребенок" терміном на 6 міс. (у кожному магазині "КОСМО", що бере участь в Акції, провадиться розіграш 1 передплати)

Загальна кількість переможців Акції становитиме 318 осіб, серед яких можете бути саме Ви! Учасників-переможців буде повідомлено по телефону.

* Отримати свій подарунок, під яким розуміється можливість його придбання за 0,01 грн., можна в найближчому магазині "КОСМО".
 

Подарунки на Мамину картку


Тип дисконта: Акция
Дисконт предоставляет: Космо

Космо: другие распродажи, скидки, акции


Подарок   
Дисконт действует
на постоянной основе

Обирайте Подарункові картки "КОСМО" та даруйте можливість святкового шопінгу й вибору найкращого. Не марнуйте час на вибір розміру, кольору та форми. Адже дог... подробнее >>>

Подарочная карта Космо



Акция   
Дисконт действует
с 01.02.2016
З 1 по 28 лютого 2016 року включно КОСМО запрошує Ва взяти участь в спеціальній акції від ТМ Syoss
При купівлі будь-якого продукту ТМ Syoss покупець матиме право придбати на той же чек будь-який... подробнее >>>
Продукція ТМ Syoss зі знижкою 60%



Акция   
Дисконт действует
с 30.03.2015
Зробіть покупку на 150 грн. у магазинах КОСМО м. Києва з 30 березня по 10 травня 2015 року включно та отримайте у касира купон на 3 знижки

7% - на першу покупку
10% - на другу покупку ... подробнее >>>
Даруємо купон на 3 покупки зі знижкою до -15%



 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.