Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 

Акция   
Дисконт действует
на постоянной основе
Патронажні програми Здоровий малюк

Патронажні програми "Здоровий малюк. Базис", "Здоровий малюк. Розширена", "Здоровий малюк. Преміум" і "Здоровий малюк. Скорочена" призначені для дітей першого року життя. Вони включають консультації особистого лікаря-педіатра у клініці та вдома, консультації вузьких спеціалістів, лабораторні аналізи та інші послуги.

Спостереження дитини до року за допомогою програми користується заслуженою популярністю серед батьків, оскільки передбачає оптимальний обсяг медичних послуг, супровід персонального менеджера, а також економію коштів до 20%.

Знижки*:

10% при купівлі програми для другої дитини з однієї сім’ї;
10% при повторній купівлі дитячої патронажної програми;
при купівлі програми Ви отримуєте в подарунок дисконтну картку, дія якої розповсюджується на всі послуги поза програмою для всієї родини (згідно Правил дисконтної системи Медичної мережі «Добробут»).

*знижки на поєднуються та не розповсюджуються на акційні пропозиції.

При виникненні будь-яких запитань або пропозицій щодо якості обслуговування телефонуйте безпосередньо директору з контролю якості сервісу Подкопаєвій Лідії Володимирівні, тел. (067) 216 54 26.


З метою купівлі програми та по додаткову інформацію звертайтеся до менеджера по роботі з програмними продуктами Терещука Сергія Антонійовича, тел.: (067) 239-56-24, або до контакт-центру Медичної мережі «Добробут», тел.: (044) 495-2-888.

Патронажні програми Здоровий малюк


Тип дисконта: Акция
Дисконт предоставляет: Добробут

Добробут: другие распродажи, скидки, акции


Акция   
Дисконт действует
на постоянной основе

В Медичній мережі "Добробут" з'явилися нові послуги: "Виїзд бригади невідкладної медичної допомоги та "Виїзд педіатричної бригади невідкладної медичної допомоги" в межах ... подробнее >>>

Спеціальна пропозиція для мешканців Харківського масиву



Скидка    — 10%
Дисконт действует
с 01.06.2009

Лето - особенная пора! Отдых, отпуск, время, для себя и для семьи... Время для того, чтобы уделить внимание здоровью. Сделать это за оптимальное время очень просто: нужно позвонить по телефону сall... подробнее >>>

Лето + здоровье = отличное решение!



Акция   
Дисконт действует
с 24.10.2015
Медицинская сеть «Добробут» с 24.10.2015 года предлагает 30% скидку на консультацию врача-педиатра, ведущего специалиста и терапевта перед проведением вакцинации сплит - вакциной «Ваксигрипп»
<... подробнее >>>
Скидка на консультацию перед проведением вакцинацией



1
2
 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.