Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 
PALIYCHUK

PALIYCHUK, г. Киев, Караван, Луговая, 12

PALIYCHUK – жіночий одяг класу LUX українського виробництва.

Наше мета – зробити високу моду доступною в повсякденному житті. Ми робимо красивий одяг зручним – таким, в якому можна комфортно почувати себе як у офісі, так і на вечірці чи прогулянці.

Одяг торгової марки PALIYCHUK – це не лише сукні для особливих подій, а й речі на кожен день. Ми шиємо одяг, який підкреслює досконалу фігуру і приховує недоліки. Наші сукні дозволяють виглядати стильно і вишукано, як дівчатам модельної зовнішності, так і вагітним жінкам.

Концепція нашого бренду – нічого зайвого. Якісні тканини, рівні шви і дорогу фурнітуру ми цінуємо більше, ніж стрази, візерунки і суміш кольорів. У своїй роботі ми використовуємо лише натуральні матеріали.

Сьогодні одяг від PALIYCHUK – це понад півсотні найменувань, серед яких – спідниці, брюки, блузки, піджаки, сукні, костюми, пальта, в діловому, класичному стилі, а також derby та business casual.
PALIYCHUK
Адрес: г. Киев, Караван, Луговая, 12,
Телефон:

 

 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.