Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 
Каталог брендов     Бренд Zelmer
Zelmer

Zelmer


Сайт компании: www.zelmer.ua



В міжвоєнний період на території, яка сьогодні належить до Zelmer S.A., знаходився Завод польових кухонь та військового обладнання "Mars" Sp. z o.o.

20 квітня 1937р., після перейняття Заводу польових кухонь та військового обладнання "Mars" почали будувати Верстатобудівний завод H. Cegielski,відділ в Жешові (приватна власність). Державна скарбниця приймала участь в будуванні заводу, надаючи довгострокові кредити.

Восени 1937 р. на заводі розпочалося виробництво. Крім верстатів, вироблялися тут токарні верстати - револьверні, багатоножові, токарні автомати - одношпіндельні і багатошпіндельні, радіально-свердлильні верстати та військове обладнання (протитанкові арматки та ППО, допоміжне артилерійське обладнання).
В період II світової війни завод був знищений - повністю розібрано три виробничі цехи та вивезено їх з устаткуванням (машинами, матеріалами і сировиною) на територію Німецької імперії.

11 березня 1951р. - Голова Центрального управління дрібного ремесла видав розпорядження, в силу якого створив державне підприємство під назвою "Жешівська фабрика велосипедів та дитячих візочків".

1951 рік – колектив збільшився до 234 працівників. Профіль виробництва - це спортивні візки, дитячі велосипеди та сітка для огорожі.

1953 рік – почалося виробництво пилососів „alfa” та „gamma”. Вироблено понад 11 000 пилососів. Створено конструкторсько-технологічне бюро. Починається виробництво машин до натирання підлоги (підлоготерів) F-1.

1961 рік – розпорядженням міністра тяжкої промисловості про нагляд над підприємством доручено З’єднанню промисловості металевих виробів. Кількість зайнятих осіб зросла до 448 працівників.

1969 рік – починається виробництво пилососів „Zelmer 03” i „Alfa K-2L”, та комутаторного двигуна для пилососу. Ці вироби, разом із щітковим підлоготером отримують знак якості „1”. В Zelmer-і працює вже понад 1000 осіб.

1975 рік –sначно збільшується площа заводу. В експлуатацію передаються: будинок цеху PR-60, будинок інструментального цеху та будинок цеху PR-30. Перший раз виробництво комутаторних двигунів перевищує 1 мільйон штук.

1983 рік – На заводі працює вже понад 4000 працівників. Пилосос 500 завоював золоту медаль на Міжнародній Познанській Ярмарці. Починається виробництво насадки-щітки та сепаратора для масла.

1984 рік – В експлуатацію передається нова гальванізаційна лінія. Zelmer отримує диплом міністра закордонної торгівлі за видатні досягнення в експорті.

3 липня 2001р. - Міністр Державної скарбниці проголосив комерціалізацію державного підприємства „ZELMER” з місцезнаходженням в Жешові, перетворюючи його в акційне товариство, єдиним акціонером якого стала Державна скарбниця.

30 листопада 2004 р. - Комісія цінних паперів та біржі допустила акції Zelmer до публічного обороту. 27 січня 2005 р. акції Zelmer S.A. почали котируватися на Біржі цінних паперів у Варшаві. Zelmer S.A. отримав Сертифікат надання емблеми ""Біржове товариство".

2006 рік – триває дуже динамічний розвиток фірми. Швидко поширюється також її асортимент. В пропозиції знаходиться вже майже 50 продуктів.
 
Zelmer: скидки, распродажи, акции

Подарок   
Дисконт действует
с 27.06.2011
Подарок к мясорубке Zelmer

Ви все ще вважаєте, що м'ясорубка потрібна лише для приготування м'ясних страв? Справжня сучасна м'ясорубка повинна нарізати салат, робити томатний, ягідний або цитрусовий сік та ще й цукрову пудру для улюблених десертів! І головне - робити це швидко! А особливо влітку - коли так хочеться смачної та корисної їжі.

Тільки в період з 27 червня по 30 липня в мережі Ельдорадо купуйте м'ясорубку Zelmer 886.54 або 586.5 та отримуйте шнекову соковижималку для м'яких овочів та фруктів у ПОДАРУНОК!

Подарок к мясорубке Zelmer


Тип дисконта: Подарок
Дисконт предоставляет: ZELMER


Акция   
Дисконт действует
с 15.06.2011
Годовой запас мешков к пылесосу zelmer 1600.0 HQ

Тільки в період з 15 червня по 15 липня 2011 року купуй пилосос Syrius 1600.0 HQ в мережі магазинів побутової техніки Ельдорадо та отримуй РІЧНИЙ ЗАПАС МІШКІВ у подарунок!

Годовой запас мешков к пылесосу zelmer 1600.0 HQ


Тип дисконта: Акция
Дисконт предоставляет: ZELMER

 

 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.