Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 
Новости FreshTel

FreshTel оптимізував серверну інфраструктуру
Компанія «Українські новітні технології», ТМ FreshTel, перший оператор високошвидкісного безпроводового 4G Інтернету в Україні, завершила інтеграцію в інформаційне середовище високопродуктивних серверів HP і нового сховища даних. Це дозволило створити рішення нового покоління для підтримки функцій бізнесу-аналізу і звітності, а також модернізувати віртуальне середовище.

Рішення надане компанією «Астерос Україна» (входить до групи «Астерос»).

«Впровадження програмно-апаратного комплексу дозволило оптимізувати бізнес-процеси нашої компанії, а також розширити існуюче корпоративне віртуальне середовище. У планах FreshTel продовжити модернізацію IT-інфраструктури з метою пропозиції найбільш ефективних рішень своїм клієнтам і абонентам», – відзначив Андрій Янбухтін, IT директор компанії «Українські новітні технології».

Фахівці компанії «Астерос Україна» в найкоротші терміни забезпечили постачання високопродуктивних блейд-серверів та системи зберігання даних від НР.

«Оператор пред'являв високі вимоги до термінів реалізації проекту. Було важливо отримати і набудувати все устаткування протягом 1,5 місяців. Збудовані за довгі роки партнерські взаємини з провідними гравцями ІТ-рінку дозволили нам відповідати вимогам і надати замовникові нове високотехнологічне устаткування в строк», – коментує Оксана Ананченко, комерційний директор компанії «Астерос Україна».



Інформація про компанії:



Freshtel – перший оператор високошвидкісного безпроводового 4G Інтернету в Україні, в мережі якого почали роботу ноутбуки і нетбуки з вбудованим адаптером WiMAX від Intel. FreshTel також є першим міжнародним оператором MobileWiMAX в Україні. Середня швидкість на один абонентський пристрій складає 3-6 Мбіт/с в години пік, що в кілька разів вище, ніж в мережах попереднього покоління (3G). Максимально можлива швидкість передачі даних в мережі FreshTel – до 20 Мбіт/с.



«Астерос Україна» (до 2011 р. «Діалог-Київ») – системний інтегратор України, входить до складу групи «Астерос». Компанія пропонує повний спектр рішень і послуг в області побудови ІТ-інфраструктури інженерних систем, впровадження бізнес-додатків на території Східної Європи. Послуги і рішення «Астерос Україна» орієнтовані на крупний і середній бізнес фінансового сектора, телекомунікацій, промисловості, енергетики, транспорту, медіа, а також установ освіти, медицини і організацій держсектору.


 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.