Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 

Спец. предложение   
Дисконт действует
на постоянной основе
Безлімітні набори Інтернет-послуг

Безлімітні набори Інтернет-послуг «День», «Ніч», «Доба»
Увага!
Дана послуга працює з устаткуванням, придбаним в Центрах обслуговування клієнтів компанії PEOPLEnet. В разі придбання устаткування в дилерській мережі і в разі неможливості зміни логіна і пароля запрограмованого в пристрій, прохання звертатися до дилера, для перепрограмування устаткування.

Вам необхідно обробити великі об'єми інформації в Інтернеті? Замовте додатково до свого тарифного плану нові безлімітні пакети послуг від PEOPLEnet «День», «Ніч» або «Доба» і використовуйте швидкісний мобільний Інтернет без обмеження трафіку в обраний зручний для Вас проміжок часу за фіксовану платню!

Пакет «День» - призначений для тих, хто віддає перевагу денної активності і включає необмежений Інтернет-трафік з 08:00 до 18:00.
Вартість пакету - 20 грн.* з ПДВ без ПФ (21.25 з ПДВ та ПФ);

Пакет «Ніч» - підійде для нічних відвідувачів «Всесвітньої мережі» і передбачає користування Інтернетом без обмежень трафіку з 23:00 до 08:00.
Вартість пакету - 5 грн.* з ПДВ без ПФ (5.32 грн. з ПДВ та ПФ)

Пакет «Доба» - зацікавить тих, хто має намір провести 24 години онлайн з 00:00 до 24:00.
Вартість пакету - 23 грн.* з ПДВ без ПФ (24.44 грн. з ПДВ та ПФ)

* Ціни вказані з врахуванням ПДВ без збору до ПФ і передбачають сплату конкретних годин роботи в мережі Інтернет протягом одного календарного дня, однієї ночі або однієї доби.
Заказ та активація Пакетів «День», «Ніч», «Доба»:

Пакети «День», «Ніч», «Доба» є доступними для всіх клієнтів PEOPLEnet, незалежно від підключення до того чи іншого тарифного плану.
Активація пакетів «День», «Ніч», «Доба» можлива за наявності на особовому рахунку позитивного балансу, що перевищує вартість обраного Пакету (з ПДВ та ПФ).
Активувати обраний Пакет («День», «Ніч» або «Доба») можна за допомогою Системи самообслуговування клієнтів PEOPLEnet не раніше, ніж за 24 години, і не пізніше початку дії Пакету, для цього в Системі самообслуговування на сторінці «Стан рахунку» відзначте пакет за Вашим вибором та натисніть «Придбати послугу».
В разі успішної активації послуги на сторінці Системи самообслуговування клієнтів Ви отримаєте повідомлення з інформацією активованого Вами пакету та періодом надання послуги.
Не можна замовити Пакети з пересічним часом.
Використання безлімітних Пакетів «День», «Ніч», «Доба»:

Використовувати можна тільки замовлений та активований Пакет.
Для використання Пакету «День», «Ніч» або «Доба» необхідно під час його дії використовувати логін формату 8092[номер абонента]@unlim.people.net.ua і пароль 000000. При даному виді реєстрації тарифікація Інтернет-трафіка (вхідного та вихідного) відбувається за тарифом 0.00 грн. без ПДВ та збору до ПФ.
За замовлений, але невикористаний Пакет («День», «Ніч» або «Доба») гроші поверненню не підлягають.
За час користування пакетом («День», «Ніч» або «Доба») нарахована абонентська плата за тарифним планом абонента не компенсується та не коригується.
Після закінчення терміну дії Пакету («День», «Ніч» або «Доба») для подальшого входу до мережі Інтернет необхідно використовувати свої регулярні логін формату 8092[номер абонента]@people.net.ua і пароль. В даному випадку тарифікація відбувається згідно чинному тарифному плану.
 

Безлімітні набори Інтернет-послуг


Тип дисконта: Спец. предложение
Дисконт предоставляет: PEOPLEnet

PEOPLEnet : другие распродажи, скидки, акции


Акция   
Дисконт действует
на постоянной основе

Акція від PEOPLEnet для корпоративних клієнтів! 5=5+1

Бонусна арифметика свідчить: 5=5+1! Адже тільки скориставшись акцією від PEOPLEnet, будь-який корпоративний клієнт за кожні 5 п... подробнее >>>

Бонусна арифметика 5=5+1



Акция   
Дисконт действует
с 11.11.2011

По даній програмі абонент має можливість замінити з доплатою існуючий застарілий модем на новий термінал (модем, модем-роутер, роутер, телефон). У пропозиції можуть брати участь фізичні особи відпо... подробнее >>>

Програма лояльності «Зміни на новий»



Спец. предложение   
Дисконт действует
на постоянной основе

Більше спілкування та швидкісний USB-модем лише за 1 гривню!

При підключенні до мережі оператора Ви сплачуєте лише 645.00* грн. та отримуєте 5 ГБ Інтернет-трафіку, а також стаєте вл... подробнее >>>

Не плати за модем!



 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.