Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 
Каталог брендов     Бренд ЕКОМАТ
ЕКОМАТ

ЕКОМАТ


Сайт компании: www.ekomat.com.ua
Рубрика: Дом, интерьер


Загальною властивістю для всіх матраців  ЕКОМАТ є те, що вони виготовлені або повністю, або переважно з натуральних компонентів – волокон рослинного і тваринного походження. Унікальні корисні властивості природних матеріалів, сучасні технології їх обробки, професійне поєднання їх в матрацах – це три найважливіші складові тієї концепції, що дозволяє фахівцям  ЕКОМАТа створити дійсно корисні речі для повноцінного сну та відпочинку людини.
Бавовна і вовна, що застосовуються в матрацах ЕКОМАТ – це  відмінні природні терморегулятори, вони володіють оптимальною гігроскопічністю – вбирають надлишок вологи, при цьому не пересушуючи шкіру. Це сприяє більш низькому та стабільному ритму Вашого серця.
Вовна низькоалергенна і дозволяє відчувати себе тепліше взимку та прохолодніше влітку. Перевагою вовни є антибактерійні властивості. Вовна створює умови, яких бактерії уникають, так як вони не люблять її сухе оточення і запах ланоліну, натуральної хімічної речовини, що є у вовні.
Волокна льону – справді унікальний матеріал, ще до кінця не розкритий людиною. Природні фенольні сполуки надають льону антибактерійних властивостей( в старовину профілактика та лікування деяких захворювань шкіри здійснювались за допомогою носіння лляного одягу), а шари льону в матрацах мають охолоджуючий ефект (пригадайте, сорочка з льону ніколи не «парить»).
Кінське волосся – відмінний пружний гігроскопічний матеріал. Він має здатність вбирати вологу до 80 % від своєї ваги, при цьому майже не змінюючи своїх властивостей!
Натуральна латексна піна – чудова альтернатива поролону, що завдяки своїй особливій  пористій структурі володіє хорошою гігроскопічністю та анатомічною м’якою пружністю.
Кокосове волокно, або кокосова койра виробляється з горіха кокосової пальми і просочується латексом, не гниє при бідь-якій вологості не створює сприятливого середовища для розмноження бактерій, не злежується, не втрачає форму, зберігає свою пружність на протязі довгих років.
 
Рослинні волокна з тропічних країн кокосова койра, сизаль, морська трава та інші, окрім увібраної  величезної енергетики тропічного сонця, мають відмінні ортопедичні властивості. Природнє протистояння цих волокон до гниття та сучасні технології обробки – кручення, фіксація, просочення латексом та ін., дозволяють створити тверді, пружні та довговічні матеріали.
 
 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.