Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 
Каталог скидок Blest

Blest

Центр дизайну Blest™ - власна студія, яка розроблює та втілює сучасні ідеї, нові концепції дизайну і технологічні рішення моделей диванів Blest™. Результат плідної праці Центру дизайну Blest™ це красиві, комфортні та практичні м’які меблі. Сьогодні Blest™ - один з найбільших виробників і один з найпопулярніших брендів м’яких меблів в Україні. Лояльність клієнтів і довіра партнерів допомогли нам створити розвинену торгівельну мережу, яка представлена більш ніж 150 фірмовими відділами різних форматів на території України, Казахстану і Молдови, РФ, де Ви можете підібрати та купити диван з широкого модельного ряду. При створенні м’яких меблів Blest™ використовуються екологічні технології виробництва, пакування та зберігання м’яких меблів. Матеріали й комплектуючі, що застосовуються в процесі виробництва виготовляються з екологічно чистої сировини і проходять всі необхідні перевірки на екологічність та безпеку для здоров’я.
Blest
Телефон: 044 227 39 69
Сайт: www.blest.ua


Blest: распродажи, скидки, акции


Скидка   
Дисконт действует
с 01.04.2017
З 11.04.2017 діє додаткова знижка - 5% при 100% оплаті виробу під замовлення в мережі магазинів Blest™ в м.Київ. Дана пропозиція не діє на: матраци Falomo, матраци Skandi, на моделі акції Best Sellers... подробнее >>>
Додаткова знижка - 5%



Акция   
Дисконт действует
с 01.04.2017
Спеціальна пропозиція «Best sellers» – це унікальна можливість купити диван-новинку або популярну модель з асортименту Blest™ зі знижкою. Багато наших клієнтів вже встигли оцінити переваги і вигоди пр... подробнее >>>
Знижка - 15% на акційні моделі



Акция   
Дисконт действует
с 15.05.2017
Спеціальна пропозиція "Вироби в акційних тканинах":
- знижка на всю продукцію Blest™, ZEGEN™, Unison™, Tradition™ під замовлення – 7%, у фірмових магазинах Blest™ на території м. Києва.
- зн... подробнее >>>
-15% на вироби в акційних тканинах



 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.