Пример: телефон, ноутбук, фотоаппарат
 

Акция   
Дисконт действует
с 14.02.2012
Подаруй ВІЛЬНИЙ світ

Акційна пропозиція «Подаруй ВІЛЬНИЙ світ» - це можливість для кожного абонента, який підключився до контрактних тарифних планів, що визначені умовами акції, отримати у подарунок* стартовий пакет з тарифним планом «ВІЛЬНИЙ ІНТЕРНЕТ».

Тарифний план «ВІЛЬНИЙ ІНТЕРНЕТ» - це доступ до високошвидкісного Інтернету в мережі мобільного зв’язку 3G без абонентської плати.

Переваги тарифного плану «ВІЛЬНИЙ ІНТЕРНЕТ»:

«Вільний Інтернет» - це не контрактний тарифний план, яким Ви зможете користуватись, не сплачуючи абонентську плату або зробити чудовий подарунок близьким, друзям та колегам.
У тарифному плані «Вільний Інтернет» немає абонентської плати, абонент платить тільки за використаний Інтернет-трафік, вартість 1 МБ в тарифному плані «Вільний Інтернет» становить 15 копійок**.
Абонент тарифного плану «Вільний Інтернет» має можливість перейти на будь-який з Анонімних тарифних планів PEOPLEnet.
Правила проведення акції:

Термін дії акції: з 14.02.2011 по 31.08.2012 р. включно.
Учасники акції: в акції «Подаруй ВІЛЬНИЙ світ» беруть участь нові абоненти, фізичні та юридичні особи, що оформили контрактне підключення протягом терміну дії акції в один з наступних ТП: «Безмежні Можливості М», , «Безлімітний Новий», «Смарт-Профі», «Смарт-Бос»..
Акційна пропозиція: Учасникам акції одночасно з оформленням підключення та його активацією після внесення первинного авансового внеску надається можливість придбати за акційною ціною 0.01 грн. (з ПДВ) одного стартового пакету «Вільний Інтернет». Кількість стартових пакетів за акційною ціною не може перевищувати кількість оформлених та активованих контрактних підключень.
Повернення залишку первинного авансового платежу (у випадках, коли це можливо, згідно з Договором про надання телекомунікаційних послуг, Правилами користування мережею та діючим законодавством України) можливе тільки у разі одночасного повернення у товарному вигляді стартового пакету «Вільний Інтернет», що був придбаний за акційною ціною за правилами акції та який не був у використанні.
Взяти участь в акції Ви можете завітавши до Центрів Обслуговування Клієнтів PEOPLEnet або звернувшись до співробітників відділу по роботі з юридичними особами .

* Учасникам акції одночасно з оформленням підключення надається можливість придбати за акційною ціною 0.01 грн. (з ПДВ) одного стартового пакету «Вільний Інтернет».
** Тариф наведений з урахуванням ПДВ (20%) та без збору на обов'язкове державне пенсійне страхування (збір до ПФ або ПФ), крім того, на вартість послуг
 

Подаруй ВІЛЬНИЙ світ


Тип дисконта: Акция
Дисконт предоставляет: PEOPLEnet

PEOPLEnet : другие распродажи, скидки, акции


Акция   
Дисконт действует
на постоянной основе

Акція від PEOPLEnet для корпоративних клієнтів! 5=5+1

Бонусна арифметика свідчить: 5=5+1! Адже тільки скориставшись акцією від PEOPLEnet, будь-який корпоративний клієнт за кожні 5 п... подробнее >>>

Бонусна арифметика 5=5+1



Спец. предложение   
Дисконт действует
на постоянной основе

Безлімітні набори Інтернет-послуг «День», «Ніч», «Доба»
Увага!
Дана послуга працює з устаткуванням, придбаним в Центрах обслуговування клієнтів к... подробнее >>>

Безлімітні набори Інтернет-послуг



Акция   
Дисконт действует
с 11.11.2011

По даній програмі абонент має можливість замінити з доплатою існуючий застарілий модем на новий термінал (модем, модем-роутер, роутер, телефон). У пропозиції можуть брати участь фізичні особи відпо... подробнее >>>

Програма лояльності «Зміни на новий»



 



Популярные дисконты,
распродажи, скидки
Информация
Discount.UA: Всеукраинский дисконтный портал

Все дисконты: скидки, распродажи, акции, бонусы, подарки, сертификаты, купоны и флаера на одном сайте. DiscountUA — любая покупка со скидкой! Скидки на обувь, распродажа модной одежды, сезонные распродажи и новогодние скидки в магазинах Киева и Украины.

Использование материалов сайта разрешено только при условии размещения гиперссылки на источник.
Ответственность за размещение, содержание и достоверность информации несет рекламодатель.